Priser og vilkår

Terapi(55 min.)1200 kr.
Terapi for børn og unge under 18 år(55 min.)1250 kr.

Tilskudsmuligheder

Den private Sygeforsikring “danmark” giver et tilskud på mellem 300 og 450 kroner pr. session.

Mange har en privat sundhedsforsikring eller en sundhedsforsikring gennem deres arbejde, som dækker delvist eller fuldt honorar hos en autoriseret psykolog.

Henvisning fra lægen

Du kan desværre ikke bruge en henvisning fra lægen hos mig, da jeg ikke har overenskomst med sygesikringen.

For at benytte lægehenvisning kan du søge på hjemmesiden psykologeridanmark.dk. Indtast den by, hvor du ønsker at finde en psykolog, og sæt dernæst flueben i den boks, hvor der står “tilskud ved lægehenvisning”. Så får du en liste frem over de psykologer, som har overenskomst med sygesikringen.

Afbud – herunder ved sygdom

Afbud eller ændringer af aftaler skal ske så tidligt som muligt. Det er både af hensyn til min egen kalender, men også så andre klienter får mulighed for at komme til i stedet. Afbud kan enten ske ved at give besked på 71 16 05 09 eller ved at skrive en mail til julie@psykologjulielillegaard.dk.

Afbud skal allersenest ske kl. 12 dagen før den aftale session. Ved henvendelse senere end dette, afregnes fuldt beløb for den aftalte session.

Bliver du syg med kort varsel, eller glemmer du din aftale, kan vi i stedet tage samtalen på telefon eller video. Det er et format, vi i den grad fik indøvet i coronatiden, og det giver et rigtig godt udbytte for dig som klient. Og på den måde får du også noget for dine penge, selvom afbuddet er for sent.

Har du spørgsmål eller brug for en uforpligtende snak, hvor vi kan afklare, om jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.