psykolog helsingør

Julie Lillegaard - metakognitiv psykolog i Helsingør

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, certificeret metakognitiv terapeut fra MCT Institute, autoriseret af Psykolognævnet. Og jeg arbejder altså som psykolog i Helsingør i Nordsjælland.

Mit virke som psykolog er funderet på solid erfaring med terapeutiske samtaler og en autentisk interesse i og nysgerrighed på de mennesker, jeg møder i mit arbejde.

Det skal være rart at gå til psykolog

Min erfaring er, at forandring bedst skabes i en tryg, tillidsfuld relation og behagelige omgivelser. Jeg er derfor optaget af, at det både skal være virkningsfuldt og føles rart at være i behandling hos mig. En del af dette er også, at omgivelserne skal være hyggelige. Jeg har min praksis på hvad der føles som toppen af Helsingør – lyse omgivelser med udsigt til både Øresund og Sverige på den anden side af dette.

Kognitiv og metakognitiv terapi

Mit faglige hjerte banker for kognitiv og metakognitiv terapi. Jeg har efteruddannelse i og ser rigtig gode resultater med begge metoder. I begyndelsen af et terapiforløb vil vi sammen tage stilling til, hvilken metode der er det bedste match til dig. Læs mere om, hvordan jeg arbejder metakognitivt og kognitivt.

Erfaring fra psykiatrien og privat praksis

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med udredning og individuel terapi af børn, unge og voksne, både fra psykiatrien og fra privat praksis. Mit tidligere virke som behandlingsansvarlig psykolog i psykiatrien har givet mig erfaring med at skræddersy behandlingen, når der samtidig med en behandlingskrævende angstlidelse, OCD, depression eller spiseforstyrrelse optræder fx autisme, Aspergers eller skizotypi.

Jeg er optaget af at give både børn, unge og voksne en resultatrig behandling med holdbare resultater. Vi vil sammen se på, hvilke problemer du ønsker at arbejde med og opstille realistiske mål, som vi sammen vil arbejde med at nå.

Jeg blev færdiguddannet i 2015, og jeg har arbejdet som psykolog i Helsingør siden 2021.

Har du spørgsmål eller brug for en uforpligtende snak, hvor vi kan afklare, om jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.